CSM Olteniţa / Patru certitudini pe lista lui Bogatu

fotbalCSM Olteniţa a demarat în forţă campania de achiziţie pentru viitorul sezon al ligii a 4-a. Până în prezent nu mai puţin de 4 jucători s-au înrolat sub comanda antrenorului Virgil Bogatu. „Vor juca pentru Olteniţa Petrică Ungureanu (atacant), Hârtescu (mijlocaş), ambii foşti compinenţi ai echipei Înainte Modelu, Chiriţă (atacant) şi Wincentovicz (fundaş), ultimii doi de la Juventus Bucureşti. Mai suntem în discuţii destul de avansate cu Novac, un atacant cu multă experienţă care a mai activat în foptbalul călărăşean şi Şelaru (mijlocaş), ultimul de la Viitorul Axintele. Dacă vor semna cu noi, pot să vă spun că sunt foarte mulţumit de această campanie care ne poate propulsa spre îndeplinirea obiectivului şi anume câştigarea campionatului judeţean” a declarat Bogatu pentru www.arenamedia.ro.
Cu şedinţe de pregătire în fiecare zi în intervalul marţi-sâmbătă al fiecărei săptămâni, olteniţenii au perfectat în perioada imediat următoare şi câteva jocuri de verificare.
Duminică, 20 iulie de la ora 11.00, CSM va întâlni la Mânăstirea formaţia locală Unirea. „Returul” acestui duel e programat pe 23 iulie, evident la Olteniţa şi tot aici va avea loc şi amicalul cu Venus Independenţa, programat sâmbătă, 26 iulie. „Odată cu finalizarea lotului avem în vedere şi organizarea de partide de verificare în compania a unor adversari de top astfel încât să ştim în ce stadiu ne aflăm astfel încât să atingem cea mai bună formă la startul campionatului” a conchis Virgil Bogatu.
Următor > sursa-arenamedia.ro

Error