CONSTANTIN TUDOR-Cum se va face recuperarea orelor din zilele libere ale elevilor !

Pentru cursurile care nu s-au desfășurat luni, 23 ianuarie, Ministerul Educației a decis ca orele să fie recuperate până pe 31 ianuarie, zilnic, de luni-vineri, până la recuperarea integrală a cursurilor sau să se învețe sâmbătă, 28 ianuarie,  fiecăre unitate școlară putând să-și stabilească programul. Recuperarea pentru orele de muncă din ziua de 23 ianuarie este valabilă pentru toate instituțiile publice, și noi, la Inspectoratul Școlar Județean, încă de săptămâna trecută ne-am prelungit programul cu câte o oră, dând un ordin în acest sens, pentru a nu veni sâmbăta la muncă.

Pentru cele 5 zile de curs în care nu s-a învățat, din cauza vremii nefavorabile, Ministerul a decis ca orele să se recupereze, până pe 31 mai, în timpul săptămânii, nu și în zilele de sambătă.

Fiecare școală va recupera cele cinci zile, cu 25 sau chiar 30 de ore de curs, care vor fi trecute în condică pentru că, altfel, cadrele didactice nu își vor lua salariile integral.”, a declarat inspectorul general școlar, Constantin Tudor.SURSA-http://actualitateacalarasi.ro/c-tudor-isj-calarasicum-vor-fi-recuperate-orele-de-scoala-din-zilele-libere/