Politic

CONSTANTIN BIRCA -deputat PSD-România are nevoie de stabilitate și coerență!

Criza politică este ultimul lucru de care România avea nevoie în aceste momente de criză economică și sanitară profundă!
În același timp nu poți avea așteptări de stabilitate de la o alianță de guvernare care este constituită nu din 3 ci din 5 partide care seamănă din ce în ce mai mult cu alianța de tristă amintire “Convenția democratică”!
P.N.R.R este deja la a 4-a variantă iar valoarea lui scade de la lună la lună, România pierzând miliarde de euro cu fiecare întârziere.
Ministrul agriculturii a răspuns interpelării mele printr-o acuzație asupra ministrului de finanțe care nu ar fi “girat” plata ajutoarelor de secetă.
Ministrul sănătății face gafă după gafă vizibil depășit de provocările funcției pe care o ocupă și ajunge să fie demis fără consultare de către Primul ministru!
În tot acest timp lipsa viziunii de guvernare și a competenței în punctele de decizie este din ce în ce mai evidentă în arcul guvernamental!
Consider că acest guvern a reușit în 4 luni să ne demonstreze că nu este capabil de a scoate țara din criza economico-sanitară și mai nou și politică.
Este momentul ca acest guvern să își recunoască lipsa de viziune și incapacitatea de a face față realității și să facă un pas în spate în interesul României!
Cred cu tărie că PSD este singurul partid care are oameni pregătiți, gata să facă reformele necesare și #împreună să reușim să trecem peste această perioadă dificilă!
Gata cu experimentele, gata cu abrambureala, gata cu balamucul! România are nevoie de stabilitate și coerență! Doar PSD este capabil să scoată țară din groapa în care au aruncat-o nepriceperea, aroganța și lipsa de profesionalism a actualei guvernări!