RADIO TV OLTENITA
Social

CONSTANTIN BIRCA-DEPUTAT PSD CALARASI

S–a aprobat Legea Bugetului de Stat, un buget de austeritate al coaliției PNL, USR-PLUS, UDMR!
✘ Bugetul pentru anul 2021 este un buget al sărăciei și al subdezvoltării votat la comandă politică!
✘ Însuși Ministrul agriculturii a votat împotriva alocării despăgubirilor pentru secetă, deși le-a promis fermierilor că le vor primi!
✘ La fel au făcut și cei doi parlamentari PNL Călărași!
✘ Au închis târguri și oboare anul trecut, au promis bani pentru irigații prin măsura 4.3, dar nu se regăsesc nicăieri în buget! Încă o minciună marca PNL-USR!
✘ Bugetul nu prevede nici creșterea pensiilor așa cum ar fi trebuit și nici banii pentru transportul CFR al studenților! Pentru PNL-USR nu contează nici pensionarii, nici studenții! Doar ei!
✘ Am depus amendamente pentru finanțarea lucrărilor pentru apă, canal, renovări de școli și alte proiecte necesare îmbunătățirii vieții cetățenilor acestui județ, dar le-au respins pe toate!
Pentru PNL-USR oamenii din județul Călărași nu sunt importanți decât atunci când sunt în campanie!
✅ Nu mă voi opri, nici eu nici colegii mei, parlamentarii PSD, din a apăra drepturile câștigate de pensionari, de agricultori, de studenți!
✅Misiunea noastră este clară: trebuie să oprim în Parlament această coaliție a sărăciei. Vom merge înainte cu viziunea noastră de a crește veniturile românilor și vom face tot ce ne stă în putere ca să redevină realitate. Nu va fi ușor, dar nu vom face niciun pas înapoi.