RADIO TV OLTENITA
CulturalStiri

COMUNICAT DE PRESĂ-PRIMARIA MUNICIPIULUI OLTENITA-joi, 20.09.2018, orele 11.00,  evenimentul intitulat “Peștele în gastronomia dunăreană”-la Turnul de apa ! !

 

Prin prezenta, vă invităm în data de 20.09.2018, orele 11:00, în incinta Turnului de apă din municipiul Oltenița, la evenimentul intitulat „Peștele în gastronomia dunăreană”, care va consta într-o expoziție cu imagini ce conțin rețete de mâncăruri cu pește.

Evenimentul face parte din acțiunea de monitorizare a proiectului intitulat: „Reabilitarea Turnului de apă Oltenița și transformarea lui în centru cultural de expoziții”, proiect ce a fost finanțat în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit 2007-2013, beneficiar Municipiul Oltenița, fiind implementat în perioada 05.05.2014-30.09.2015.

Proiectul finanțat a avut ca obiectiv general creșterea calității vieții orașului Oltenița, prin reabilitarea infrastructurii necesare actului de cultură.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– reabilitarea Turnului de apă al orașului și transformarea lui în centru de expoziții și zonă de recreere pentru pescari;

– organizarea de întâlniri pentru pescarii din zonă și din împrejurimi;

– organizarea de expoziții pentru promovarea zonei Oltenița – oraș port la Dunăre.

Acesta se desfășoară in incinta Turnului de Apă din municipiul Oltenița, în cadrul acțiunilor de sustenabilitate proiect “Reabilitarea Turnului de apă și transformarea lui in centru cultural de expoziții”, proiect finanțat prin POP 2007-2013 (Program Operațional pentru Pescuit).