Social

Comerțul cu material lemnos, verificat de polițiști

Polițiștii din Călărași au efectuat verificări și controale la 4 obiective, pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos. În urma ilegalităților constatate, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.000 lei.

În ziua de 23 noiembrie a.c.,polițiștii au efectuat  verificări în locurile de depozitare/comercializare a materialului lemnos din municipiul Călărași.

Poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.000 de lei și a fost ridicată în vederea confiscării suma de aproape 1.400 lei, reprezentând contravaloarea mărfii pentru care nu s-a prezentat documente de proveniență, precum și sume nefiscalizate de pe casa de marcat.

În acţiune au fost angrenaţi lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Călărași și Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași va continua să desfășoare astfel de acțiuni și nu ezitați să ne sesizați cu privire la contravențiile și infracțiunile din domeniul silvic!

 

 

 

Cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

 

Polițiștii au depistat un bărbat din Dragalina care conducea un autovehicul fără permis.

 

 

 

 

În ziua de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, au prins un bărbat de 48 de ani din localitate, care conducea un autoturism deși nu avea permis de conducere.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal.