RADIO TV OLTENITA
Social

Comandantul Detaşamentului de pompieri Olteniţa – Locotenent colonel MARIN Gheorghe a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor

După aproape 28 de ani în slujba comunităţii Lt. col. MARIN Gheorghe se retrage pentru a se bucura de pensie şi de liniştea căminului alături de cei dragi
După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei de “foc” a pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Locotenent colonel MARIN Gheorghe a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi şi de către reprezentanţii comenzii Inspectoratului.
Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit astăzi de Comandantul lor – Locotenent colonel MARIN Gheorghe , care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.
Prin felul său de a fi şi de a se implica în activitatea profesională, Locotenent colonel MARIN Gheorghe a demonstrat că a fost unul dintre acei pompieri militari care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi deopotriva uniforma militară, fiind total implicat atât în pregătirea subordonaţilor săi, cât şi în ducerea la bun sfârşit a tuturor misiunilor ce i-au fost încredinţate.
Colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe Locotenent colonel MARIN Gheorghe căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.
În ropote de aplauze, locotenent colonel MARIN Gheorghe a primit din partea inspectorului şef o plachetă şi o diplomă de excelenţă în semn de apreciere pentru felul în care şi-a desfăşurat cariera militară în cadrul unităţii de pompieri.
Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru, locotenent colonel MARIN Gheorghe, să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.