PublicitateSocial

Ciufu Mihai-Stefan ,component al echipei WarpSoft ,a participat la concursul Cozia MTB-junior si Prima Evadare

     Oltenita a avut un reprezentant sambata la Calimanesti, la Concursul Cozia MTB-junior,organizat de A.S. Cozia Racing Team.
     Ciufu Mihai-Stefan,component al echipei WarpSoft ,a participat sambata la categoria de varsta 12-14 ani .
     Locul concursului parca era desprins dintr-un taram de basm,Castrul roman Arutela fiind un monument istoric situat intre localitățile Paua și Caciulata, în punctul „Poiana Bivolari”, lângă orașul Calimanesti.La Arutela a existat și o așezare dacică, care și-a prelungit existența sub stăpânirea romană.
       El s-a clasat pe locul 4 ,fiind depasit de Andrei Ciobanu din Cluj,clasat pe primul loc,Florian Moga din Sibiu si Patrick Pescaru din Sibiu.Daca in concurs au fost adversari, ei au devenim prieteni si au foarte fericiti ca s-au cunoscut.
     Pe data de 11 mai 2014 a fost prezent si la concursul Prima Evadare,cel mai mare maraton de ciclism cross-country din Estul Europei,care a ajuns la a sasea editie.Avand o lungime de 54 km ,el a terminat pe pozitia 54 la categorie 15-19 ani(o categorie superioara lui,el neavand nici 12 ani impliniti) si pozitia 1330 general ,din cei aproape 3000 de ciclisti prezenti .
    Sa ii tinem pumnii sambata la concursul La Broaste ,desfasurat la Caldarusani ,Bucuresti.

Succes Mihai!!!!!!!!!!