CINCI PERSOANE, REŢINUTE DE POLIŢIŞTI PENTRU TÂLHĂRIE

 
politia -arestariPoliţiştii din Călăraşi au reţinut cinci persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acestea au fost depuse în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, fiind recupertă o parte însemnată din prejudiciul produs.

În urma unui complex de activităţi de cercetare pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus, la data de 15 septembrie 2015, măsura reţinerii a cinci persoane, dintre care 3 femei şi 2 bărbaţi, cu vârste între 19 şi 47 ani, toate din municipiul Bucureşti, care ar fi comis o infracţiune de tâlhărie, în cursul lunii iulie a.c., pe raza comunei Gurbăneşti, judeţul Călăraşi.
În fapt, în noaptea de 26/27 iulie 2015, două dintre acestea, având feţele acoperite, au pătruns în locuinţa recent cumărată pe raza comunei Gurbăneşti de doi tineri din Bucureşti, pe care i-ar fi imobilizat şi deposedat de obiecte de uz caznic şi personal şi de un autovehicul.
La data de 15 septembrie 2015, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti, fiind puse în executare şase mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii.
Poliţiştii au recuperat o parte însemnată din prejudiciu, respectiv autoturismul sustras şi obiecte electrocasnice.
În continuarea probatoriului administrat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui C. Andreea, de 28 ani, R. Cosmin, de 23 ani, M. Mihai, de 19 ani, A. Ioana, de 19 ani, şi M. Ioana, 47 ani, toţi din municipiul Bucureşti.
Persoanele bănuite de tâlhărie au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând a fi prezentate astăzi Judecătoriei Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă.
Activităţile au fost efectuate cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Error