RADIO TV OLTENITA
Social

CHISELET-plutonier adjutant şef Ilie Dumitru a ieșit la pensie la vârsta de 54 de ani

Într-o atmosferă plină de emoție, la Garda de Intervenţie Chiselet, pompierii militari s-au despărțit astăzi de unul dintre camarazii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie lungă şi liniștită alături de cei dragi.
Ştiţi cum se spune, că pompierii militari sunt acei bărbaţi puternici, curajoşi şi echilibraţi, care, de obicei, intervin acolo de unde oamenii obişnuiţi fug, dar tot oameni sunt şi pompierii, şi au un suflet mare şi sunt sensibili, după toate câte au văzut în lunga lor activitate profesională, dar nu prea vor să lase să se vadă asta. Mai puţin în astfel de momente, cum ar fi cel al ieşirii la pensie, când toţi colegii te aplaudă şi-ţi urează să te bucuri de pensie lungă… Da! Este vorba de emoţie în stare pură!
Inspector şef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași – Colonel Păduraru Adrian Iulian l-a felicitat pe plutonierul adjutant şef Ilie Dumitru pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și pensie îndelungată.
Și noi, camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim colegului nostru, care de astăzi, poartă titulatura de „pensionar”, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.