Chiselet – Depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, având o alcoolemie de 1,95 mg/l/ Bărbatul nu posedă permis de conducere şi a refuzat recoltarea probelor biologice

În seara zilei de 23 octombrie a.c., ora 22.00, patrula formată dintr-un agent al Postului de poliţie Spanţov şi un agent din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi, a oprit pentru control, pe raza Comunei Chiselet, autoturismul marca Dacia 1304, condus de P. George, de 32 ani, din Comuna Chiselet.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că P. George nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autovehiculul nu este înmatriculat.

 

 

Pe numele bărbatului, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a 4 fapte de natură penală la regimul circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.

Olteniţa – Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de oamenii legii

În urma activităţilor operative desfăşurate, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Olteniţa au depistat în ziua de 23 octombrie a.c., pe raza Municipiului Olteniţa, pe T. Milian, de 54 ani, din Municipiul Olteniţa, pe numele căruia Judecătoria Olteniţa a emis în ziua de 21 octombrie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi, în vederea depunerii în penitenciar.

 

·                         

Error