Chirnogi – Minori cercetaţi penal de către oamenii legii pentru furtul din locuinte——Olteniţa – Dosar penal întocmit pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice-

Activităţile de investigare şi cercetare desfăşurate de agenţi din cadrul Postului de poliţie Chirnogi au condus în ziua de 13 noiembrie a.c., la identificarea minorilor R. Valentin, de 15 ani, C. Ionuţ, de 14 ani, V. Florin, de 17 ani, V. Marius, de 17 ani, toţi din Comuna Chirnogi, D. Tudor, de 15 ani şi S. Cosmin, de

16 ani, ambii din Municipiul Olteniţa, suspecţi de comiterea a două infracţiuni de furt calificat, din locuinţa părţii vătămate N. Alexandru, în nopţile de 14/15 august a.c. şi 06/07 septembrie a.c., de unde au sustras cantitatea de3000 kgporumb boabe.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări faţă de cei 6 suspecţi în vederea stabiliri întregii activităţi infracţionale, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Olteniţa – Dosar penal întocmit pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice

 

În dimineaţa zilei de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 03.18, patrula formată din agenţi de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Olteniţa a oprit pentru control, pe bulevardul Republicii, din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Opel Astra, condus de E. Cristian, de 20 ani, din Comuna Prundu, judeţul Giurgiu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

 

 

 

 

 

 

Error