CHIRNOGI-LUCRARI IN FOLOSUL CETATENILOR IN ZONA CIMITIRULUI STUPINELE !

Dragi locuitori ai comunei Chirnogi! După cum puteți observa în materialele video de mai jos, am reușit într-un timp foarte scurt să finalizăm aleea care traversează cimitirul ”Stupinele”, astfel facilitându-se accesul către morminte.
Totodată vrem să vă înștiințăm că am demarat un proiect nou ce vizează lucrări de reparații a trotuarului amplasat pe strada Privalului și pe Intrarea Cimitirului.
În același timp am dori să răspundem tuturor cetățenilor care și-au exprimat părerile prin comentariile adăugate materialelor video precedente:
Cu deosebit respect, vă transmitem tuturor cetățenilor comunei Chirnogi, că vom face eforturi mari și vom interveni pe toate sectoarele din localitatea Chirnogi, cu proiecte bine gândite și care au ca scop dezvoltarea localității noastre.
Avem depuse și aprobate la C.N.I. (Compania Națională de Investiții), două proiecte de modernizare și asfaltare drumuri!
Primul proiect vizează modernizarea și asfaltarea a 7 km de drumuri, iar cel de-al doilea proiect include modernizarea și asfaltarea a 15 km de drumuri.
Având în vedere ultimele modificări Legislative la nivelul țării noastre, cele două proiecte vor fi transferate de la C.N.I. (Compania Națională de Investiții), la P.N.I. (Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”).
Cu deosebit respect, PRIMARUL COMUNEI CHIRNOGI ȘTEFAN ION!!!

 

Error