Social

Cercetat de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

BULETIN DE PRESĂ

 

 

Polițiștii au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe drumurile publice, deși nu deținea permis și consumase băuturi alcoolice.

La data de 07 ianuarie a.c., un bărbat de 32 de ani, din comuna Sohatu, județul Călărași, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deși nu poseda permis și consumase alcool.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie peste limita legală admisă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis.

 

Dosar penal întocmit de polițiștii rutieri

Un tânăr din Fundeni este cercetat de polițiștii rutieri pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.

Polițiștii au întocmit dosar penal unui tânăr de 29 de ani, din comuna Fundeni, județul Călărași, care a fost depistat la volanul unui autovehicul, deși avea dreptul de a conduce suspendat.