Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa, alături de Avalon Management şi doamna deputat Raluca Surdu te invită la un nou atelier de dezvoltare personală. Sunt bineveniţi cei ce-şi doresc relaţii pentru ei şi pentru… ceilalţi.

Ai putea fi un ”vânzător” care se întreabă cum să construiască relaţii profitabile; un manager/lider/antreprenor care vrea să fie urmat; un profesor care caută calea către învăţăceii săi; un părinte care are întrebări; un politician care vede cum următoarele alegeri vin şi oamenii sunt la altă ”distanţă” decât şi-ar dori; sau … un bucătar pe care-l interesează să primească aprecierea efortului şi măiestriei sale. Sau poate nu te regăseşti în descrierile de mai sus dar ţi-ar prinde bine o îmbunătăţire a interacţiunii interpersonale. Pentru toate astea şi pentru altele, vino! Este MIERCURI – o zi ca oricare alta în care să-ţi permiţi să fii curios despre tine şi relaţiile tale.

La finalul acestui atelier de lucru vei fi capabil să:

• îţi evaluezi comportamentul
• experimentezi roluri şi situaţii specifice relaţiilor eficiente
• proiectezi propriul mod de relaţionare eficientă

Despre ce va fi vorba?

1. Înţelegerea relaţiilor
2. Fluxul de informaţii (mesaje toxice & apreciative, proiecţii)
3. Eu: conştientizarea contribuţiei mele într-o relaţie (1+1=3)
4. Instrumente eficiente pentru o relaţionare sănătoasă

Când şi unde se va întâmpla?

În seara de 18 decembrie 2013, pentru 4 ore intense, în intervalul 17.00-21.00, la sediul Centrului de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa, Bd. Republicii nr. 24, Olteniţa (sediul PNL şi birou parlamentar).

Interesul tău pentru dezvoltare personală şi profesională este susţinut de doamna deputat Raluca Surdu, astfel încât toate cheltuielile (de facilitare şi pentru binemeritata pauză de hidratare) sunt acoperite. Investiţia ta presupune doar timp, disponibilitate şi deschidere (sunt 4 ore intense, miercuri seara de la 5), precum şi un LIKE pentru pagina de FACEBOOK: https://www.facebook.com/CentrulDeResursePentruInitiativaSiActiuneOltenita.
Locurile sunt limitate la un număr de maximum 12 participanţi şi se ocupă în ordinea înscrierii prin telefon sau email. Au prioritate membrii corpului didactic şi antreprenorii.
Pentru mai multe detalii şi înscrieri, ia legătura cu noi până cel târziu cu o zi înainte de atelier:
Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa
Coordonator:
Ionel Androne

Error