Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este împuternicit să comunice următoarele:

politieLa data de 19 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară), în urma căruia a fost declarat admis domnul comisar- şef de poliţie Ion TROFIN.

De asemenea, la data de 22 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară), în urma căruia a fost declarat admis domnul comisar-şef de poliţie Gabriel GHERGHE.

Tot cu aceeşi dată, prin dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române, comisarul-şef de poliţie Aurel Miron ŞTIRB a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului I.P.J. Sălaj, iar comisarul-şef de poliţie Viorel Daniel RĂDULESCU a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef B.C.C.O. Mureş.

La data de 23 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au avut loc concursurile pentru ocuparea funcţiilor de director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, respectiv de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Astfel, în urma evaluării candidaţilor, comisarul-şef de poliţie Marius – Mihai VOICU a fost declarat admis la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de director general al D.G.P.M.B., iar comisarul-şef de poliţie Marian IORGA a fost declarat admis pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al I.P.J. Călăraşi.

Error