RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

Ce înseamnă proiectul Erasmus + pentru mine și colegii mei din Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu”,Oltenița-un articol reflexiv al unei eleve pentru proiectul Erasmus+.

 

imagesNoi, elevii, suntem familiarizați cu termenul de rutină, obisnuința de a acționa sau de a gândi mereu în acelasi fel. La școala, acasă, cu prietenii cunoscuți din copilărie, cu oamenii de lângă noi carora le zâmbim romaneste și de la care așteptăm permanent cuvinte frumoase sunt cei care crează obișnuința zilnică și reușesc să ne indepărteze de temeri. Obișnuințele noastre și temerile noaste reprezintă bariere în calea noului, a creației, a autodepășirii, a autocunoașterii personale și a zborului nostru.
Suntem complet conștienți, că nu putem schimba trecutul, timpul este neiertător însă, dar prezentul ne ofera oportunitatea de a face schimbări în viața noastră, de a lua decizii, de a ne indrepta greșelile și de a face pași mărunți în influențarea viitorului nostru ,atât profesional cât și personal.
Cum pot face eu, un elev al liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu, această schimbare?
Este simplu probabil pentru mine, prin proiectele propuse de profesorii liceului în care învăț zilnic. Consider ca, proiectul Erasmus+ a apărut în viața noastră de liceeni, ca o șansă unică de a ieși din această rutină, de a face schimbări, de a iesi din anonimat și de a demonstra faptul că încă suntem dornici să învățăm lucruri noi, să ne dezvoltăm din toate punctele de vedere, să ne depașim fricile ți temerile de necunoscut.
Deci, mergem cu totii în Marea Britanie, la Plymouth, într-o lume nouă pentru noi, să asimilăm informatii noi în marketing!
Acest minunat proiect ne deschide noi orizonturi de cunoaștere, ne pune în contact direct cu o limbă straină, cu tradiția unei alte țări, ne determină să relaționăm în limba engleză, folosindu-ne de bagajul informațional deprins până în prezent. Este ocazia excelentă de a ne acumula noi informații și abilități în domeniul marketingului, informații ce ne sunt utile în formarea profesională a fiecăruia dintre noi, în procesul nostru de a deveni adulți independenți, model pentru viitoarele generații.
Printre multele sale anvantaje, Erasmus + ne îndeamn să ne apropiem mai mult între noi, sî încercăm să ne acceptăm defectele şi sş cooperăm în scopul devenirii unui echipe unite, o familie ce urmează să pornească pe urmele cunoşterii marketingului şi descoperirii unei lumi noi… (scrisoare deschisa a unei eleve de clasa aXIa E)