Carambol cu 10 autovehicule pe A 2, calea II, la km 41

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială SMURD pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în evenimentul rutier

În data de 03.12.2014, ora 19.42, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe A 2, calea II, pe sensul de mers Constanța – București, la km 41, la un accident rutier produs prin coliziunea uşoară a nouă autovehicule.
În urma carambolului a rezultat acroşarea uşoară a tuturor autovehiculelor implicate şi o singură victimă, o conducătoare auto a unui vehicul înmatriculat în judeţul Constanţa), care, până sosirea echipajului SMURD, plecase cu un autoturism particular către Fundulea.
Imediat după sosirea echipajului SMURD la locul accidentului, a mai avut loc un acroşaj între o auto-platformă înmatriculată în judeţul Prahova şi un autoturism înmatriculat în judeţul Ialomiţa.
Din acest acroşaj au rezultat două victime, care prezentau traumatisme uşoare la nivelul membrelor.
Paramedicii SMURD le-au acordat îngrijiri ambelor persoane, fiind transportată la spitalul din Lehliu Gară o singură persoană de sex feminin, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul membrului superior drept.carambol rutier

Error