PublicitateSocial

CSM OLTENITA-FC CHITILA-Campioana Bucureştiului spune că nu are bani de Liga 3: ”Nu ne vom prezenta la baraj”. Luni putem asista la primul abandon

 

ULTIMA ORAJoi dimineaţă, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea programului meciurilor barajului de promovare în Liga 3. Printre cele 21 de partide care se vor disputa în premieră în dublă manşă, pe 20 şi 27 iunie, se numără şi jocul dintre campioanele din Bucureşti şi Călăraşi.

FC Chitila şi CSM Olteniţa s-au impus în campionatele în care au evoluat în ultimul sezon şi, conform trageri la sorţi, se vor bate pentru un loc în Liga 3. Primul joc va avea loc pe 20 iunie pe terenul campioanei din Bucureşti, iar returul se dispută la o săptămână distanţă, pe 27 iunie, acasă la campioana Ligii a IV-a Călăraşi. Totuşi, dubla manşă ar putea să nu mai aibă loc, deoarece echipa oraşului de lângă Capitală nu are bani pentru a se menţine în al treilea eşalon, în caz că va reuşi promovarea. Site-ul Sport Călărăşean scrie că gruparea ilfoveană nu vrea să se prezinte la cele două meciuri şi are de gând să informeze AMFB-ul luni. Informaţia este confirmată chiar de antrenorul Chitilei, Petruş Pârvu. ”Am vorbit cu patronul şi pot să spun că în proporţie de 99 la sută nu ne vom prezenta la baraj. În mod normal, adversarul pe care trebuia să-l întâlnim ar trebuie să promoveze fără să mai întâlnească altă echipă. Luni vom anunta AMF Bucureşti despre intenţia noastră şi, mai departe, vor fi anunţaţi şi cei de la FRF”, a declarat tehnicianul pentru sursa citată.

Termo vrea locul Chitilei la baraj: ”Nu au respectat competiţia”

FC Chitila a demonstrat că este cea mai bună echipă din campionatul Ligii a IV-a Bucureşti în play-off. În finala turneului, gruparea ilfoveană a trecut cu 3-1 de Termo. Antrenorul învinşilor, Cristian Teacă, a auzit şi el de intenţia foştilor adversari de a nu se prezenta la baraj şi îi acuză pe aceştia că nu respectă competiţia. Termo vrea ca AMFB să îi trimită pe ei la baraj contra campioanei Călăraşiului. „Stim că cei de la Chitila nu se vor prezenta la baraj şi vrem ca noi să jucăm în locul lor. Nu mi se pare corect cum au procedat. Nu au respectat competiţia. Noi avem o echipă tânără. În finală am folosit patru jucători născuţi în anul 1999. Vom merge luni la AMFB şi vom cere să jucăm noi cu CSM Olteniţa. Problema este că eu am trimis jucatorii în vacanţă deja”, a spus, pentru sportcalarasean.ro, Teacă.

Conform Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, campionatul ediţiei 2015 / 2016, AJF-urile, respectiv AMFB ”sunt obligate să comunice FRF – Direcţia Competiţii, în scris, până la data de 15 iunie 2015, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj, precum şi copia Certificatului de Identitate Sportivă al clubului / bonului de înregistrare a documentaţiei la M.T.S.”. Astfel, luni, AMFB trebuie să anunţe campioana şi totodată reprezentanta la baraj, zi în care conducătorii FC Chitila vor declara, conform spuselor tehnicianului, abandonul. Posibilitatea ca Termo să fie trimisă la cele două jocuri cu CSM Olteniţa este irealizabilă, o spune chiar şeful Compartimentului Competiţii din cadrul AMFB, Costel Bantescu: ”Nu ştiu nimic despre Chitila, dar nu cred că nu se vor prezenta. La noi nu au trimis nicio hârtie. Dar dacă vor spune că nu vor să joace la baraj, noi nu vom putea trimite altă echipă”.MAI MULTE AMANUNTE -AICI-http://liga2.prosport.ro/liga-4/ligi-judetene/campioana-bucurestiului-spune-ca-nu-are-bani-de-liga-3-nu-ne-vom-prezenta-la-baraj-luni-putem-asista-la-primul-abandon-14449950