CALIVITA -Marturiile doctorilor -Dr.J.Wallace !

2014-08-12Dr. Wallach este vestit la ora actuala in America. In anul 1991 a fost promovat pentru acordarea premiului Nobel. Ceea ce o sa aflati , va poate schimba total parerile despre medicina actuala si astfel, va poate schimba radical soarta, la fel si celor apropiati. Citit si veti fi uimiti de cat de folositoare si de simple sunt aceste sfaturi.> Urmarind cauzele deceselor oamenilor si ale animalelor, eu am efectuat 17.500 autopsii si am ajuns la urmatoarea concluzie :Fiecare om sau animal decedat pe cale naturala a murit din cauza hranei sarace, adica duin cauza deficientei de substante nutritive .
> Astazi vreau sa va impartasesc si dvs. cunostintele capatate, concluziile si rezultatele la care am ajuns in 10-12 ani si, daca luati din aceasta lectie macar 10% din ceea ce o sa cititi, o sa va puteti pazi de multe neplaceri, suferinte, o sa economisiti o gramada de bani si o sa va prelungiti cu multi ani, viata. N-o sa castigati acesti ani suplimentari, n-o sa atingeti potentialul. genetic, fara nicio straduinta din partea dvs.
 
> Acum vreau sa va spun ceva foarte important: POTENTIALUL GENETIC AL LONGEVITATII VIETII ESTE DE 120 -140 DE ANI.

>   Iar acum, putina stiinta 
> Daca intr-adevar doriti sa ajungeti pana la varsta de 100-140 de ani, este foarte important:
> 1. In primul rand trebuie sa va feriti de pericole, sa nu calcati pe „grenade”, adica sa va feriti de pericolele pentru care nu merita sa riscati. Desigur, daca  fumati, beti, va avantati spre mijlocul autostrazii cu mare viteza, in timpul orei de varf, atunci aveti putine sanse sa ajungeti la varsta de 120 de ani. Toate acestea suna hazliu, caci nici nu va imaginati ca mii de oameni mor anual, din aceasta cauza. Si eu vreau ca voi sa va ganditi asupra acestui lucru.
>  2. In al doilea rand, trebuie sa faceti numai acele lucruri care va fac bine.
> Organismului dvs. le sunt necesare 90 de suplimente nutritive: 60 minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de baza si proteine si 3 acizi grasi. In total 90 suplimente in dieta zilnica.
> Daca nu investesti in tine insuti, in minerale si vitamine, atunci vei investi in bunastarea oamenilor din domeniul medicinii. 
> Eu sunt ferm convins de faptul ca noi contribuim la imbogatirea medicilor. 
> Asadar, puteti sa faceti alegerea. Insa, eu am o cantitate mare de informatii, pe care o puteti primi. Vreau s-o impart cu dvs.> Care  e a doua cauza a mortalitatii la americani? Da, este o boala inspaimantatoare: CANCERUL> In septembrie 1933 la Institutul National Oncologic al Scolii de Medicina din Boston, in urma urmaririlor bolnavilor de cancer, s-a inaintat o declaratie despre descoperirea dietei antimicotice. Deducerile au rezultat pe baza cercetarilor care se efectueaza in CHINA. Ca regiune de cercetare a fost aleasa provincia chineza Xinai, deoarece acolo s-a inregistrat cel mai inalt nivel de imbolnaviri de cancer. Timp de 5 ani au fost cercetati 29.000 de oameni. Li se administrau vitamine si minerale, in doze de doua ori mai mari decat normele recomandate la americani – adica, daca doza zilnica recomandata de Vitamina C era de 60 mg, bolnavii primeau 120 mg.
> Alan Poll – omul caruia i s-au acordat doua premii Nobel, spunea ca, daca vreti sa preintampinati cancerul cu ajutorul Vitaminei C, atunci trebuie sa folositi 100 mg zilnic.
> Si iata rezultatele: Medicii care se opuneau acestei idei, care nu erau de acord cu Allan Poll, sunt deja pe lumea cealalta (sa le fie tarana usoara!), iar Alan Poll traieste si petrece. El are 96 de ani, lucreaza cate 14 ore/zi, 7 zile/saptamana, locuieste la o ferma in California si preda la Universitatea californiana din San Francisco. Dvs. va ramane sa alegeti: sa ascultati de sfatul medicilor decedati sau sa tineti cont de parerea dr. Poll.
> Asadar, e normal sa primesti Vitamina C in cantitate dubla, Vitamina A in cantitate dubla si Zinc, Riboflavina, Molibden, Calciu etc.Toate le găsim in produsul organic Full Spectrum de la CALIVITA (90 tablete = 39 lei); Vital-uri pe grupa de sânge,  conține 38 de vitamine si minerale – un supliment indispensabil, fiecăruia dintre noi.
> Insa o grupa de substante este extrem impotanta: vitamina E, Beta-carotenul si Seleniul. Aceste 3 elemente trebuie luate in doza dubla, zilnic.(qProtect – 90 tablete = 38 lei)
> Cine dintre voi a auzit de boala ALZHEIMER? (dementa senila – cu pierderea memoriei).
> Acum toti stim de ea, dar cand eu eram copil, aceasta boala pur si simplu nu exista. Insa acum este una dintre bolile raspandite, care apare la 1 om din 2. Datele sunt suficient de inspaimantatoare. Cum sa depistam si sa tratam boala Alzheimer, in stadiu incipient ?  Vitamina E si Resveratrol plus -incetinesc pierderea memoriei, in cazul bolii Alzheimer. 
> Iar acum, spuneti-mi, va rog, cine dintre dvs. a avut o problema neplacuta cum sunt PIETRELE LA RINICHI ? Spuneti-mi de ce anume v-a spus medicul sa va feriti in dieta dvs., in primul rand? De calciu si de orice fel de produse lactate ce contin calciu, pentru ca exista convingerea legata de calciul depus in rinichi, ca provine din calciul din „produsele care le folosesti in alimentatie”. De fapt, calciul din rinichi apare din propriile dvs. oase. Cand simtiti deficitul de calciu, chiar atunci se formeaza pietrele la rinichi. CALCIUL MICSOREAZA RISCUL DE FORMARE A PIETRELOR LA RINICHI.
> Au fost studiati aproape 4000 de pacienti, impartiti in 5 categorii. In grupul care primea cea mai mare cantitate de calciu, nu s-a inregistrat niciun caz de pietre la rinichi. Mai tineti minte, eu va spuneam ca medicii traiesc pana la 58 de ani, iar noi oamenii de rand (pacientii) pana la 75,5. Deci, grupul de profesionisti care va spun cum sa traiti si sustin ca voi nu trebuie sa folositi sare, cofeina, sa nu mancati unt, ci margarina, mor la varsta de 58. Oare voi o sa-i credeti pe cei care traiesc pana la 58 de ani? E alegerea voastra !
>  
> PIELEA devine mai ridata, deoarece se deregleaza elasticitatea tesuturilor. Apar CEARCANE, ridurile si incepeti sa semanati cu o pruna uscata. In afara de asta, exista inca o problema, cum ar fi DILATAREA VARICOASA A VENELOR, acest fapt datorindu-se dereglarii elasticitatii tesuturilor, totul incepand sa atarne pe maini, piept, burta, obraji. Si mergeti la cosmetician, ajungand la operatie plastica. De fapt, mai practic si mai sigur ar fi sa primiti minerale: (Power mins, Beauty Formula, Strong  Bones) – toate se găsesc la CALIVITA  !
> Iar acum o sa va fac cunostinta cu un alt medic – Martin Carter. El a decedat la varsta de 57 de ani, a primit titlul de medic in Scoala de medicina Harward si titlul de doctor in medicina, in Yale. Cand i-au facut autopsia, s-a dovedit ca moartea i-a fost cauzata de anevrismul aortei, el murind din cauza unui deficit de cupru. ( Cuprul de asemeni i-l găsim in Vital -uri pe gura de sânge)       
> Sora este una din cele mai vestite personalitati ale medicinii din Boston. Cartile lui contin diete pentru scăderea in greutate. El a murit la varsta de 40 de ani, din cauza cardiomiopatiei, boala aparuta din cauza deficitului de Seleniu.
> Doctorul Stuart Burker, omul care a scris 5 carti despre produsele alimentare, a murit la varsta de 40 de ani, din cauza deficitului de Seleniu din hrana.  Credeti-ma, puteti sa preintampinati cardiomiopatia doar cu 1 leu/zi (Seleniu 60 tablete = 29 lei)
> Un mic sfat: uitati-va la mainile dvs. si daca o sa vedeti pe ele pete de culoare maro, aceasta denota deficitul timpuriu de seleniu. In cazul dereglarii, incepeti sa primiti seleniu  CALIVITA timp de 6 luni. Totul va disparea. In acest timp de 6 luni, o sa scapati definitiv de aceasta afectiune. Daca petele vor disparea de pe exteriorul pielii, inseamna ca vor disparea si de pe organele interioare, creier, inima, ficat  si rinichi.
     Aceste informații valoroase ne pot ajuta sa fim sanatosi si sa ne prelungim viața ! De noi depinde sa acționam in consecință.  D-zeu îți da, dar nu-ți  pune si in traista !
                               
                                 Magazinul CALIVITA  unde se găsesc toate produsele , suplimente nutritive , naturale  100%,  : strada. Biserica Enei nr.2 (zona Universtatii) . Puteti sa folosiți  cardul de fidelitate 0403424196  si obțineti reduceri de 30% .

                                 Pentru alte relații : Valeria  Stanescu  tel. 0724225047 , 0745069741.
Error