CĂLĂRAŞI – PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Aproximativ 550 de grame de cannabis, două cântare şi mai multe foiţe pentru ambalarea drogurilor, au fost descoperite de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma efectuării mai multor percheziţii, în municipiul Călăraşi, la locuinţele membrilor unei grupări specializate în trafic internaţional şi distribuţie de droguri de risc

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, au documentat activitatea infracţională a şase persoane, suspectate de trafic internaţional şi de distribuţia de droguri de risc (cannabis), pe raza municipiului Călăraşi.

 

În fapt, la data de 5 august a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Călăraşi, au efectuat, pe raza municipiului Călăraşi, 6 percheziţii la locuinţele membrilor grupării.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 550 de grame de droguri de risc (cannabis), două cântare şi mai multe foiţe pentru ambalarea drogurilor.

 

Din cercetări, a rezultat că drogurile erau procurate din Grecia, apoi erau distribuite către dealeri sau direct către consumatori din municipiul Călăraşi.

În urma probatoriului administrat în cauză, pe numele unui suspect de 20 de ani, din municipiul Călăraşi, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Error