BULETIN INFORMATIV-ISU CALARASI !

foc miriste pompieriIntervenție la incendiu de plante furajere la o gospodărie din localitatea Aprozi

Pompierii din Budești au intervenit în satul Aprozi, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără și fum dens într/o gospodărie cetățenească

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea plantelor furajere

În data de 19.09.2014, ora 20.55, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Aprozi, pentru stingerea unui incendiu de plante furajere.
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent și cu fum dens, fiind cuprinse de flăcări șirele de paie, existând totodată riscul de extindere a arderii la locuința proprietarului și la celelalte anexe gospodărești din imediata vecinătate. . .
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea plantelor furajere.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ două ore și 30 de minute.
În urma incendiului au ars 250 baloți de paie, 400 de baloți lucernă și 3 cauciucuri ale unei remorci, fiind totodată deteriorată în proporție de 90 % respectiva remorcă.
Pompierii militari din Budești au salvat locuința proprietarului și alte bunuri materiale în valoare de aprioximativ 80.000 de lei.

Intervenţii la incendii de miriște și vegetație uscată

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au intervenit în satul Pelinu, comuna Dor Mărunt, pentru lichidarea unui incendiu de miriște, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 25 de hectare

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii de porumb

În data de 20.09.2014, ora 18.01, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Pelinu, comuna Dor Mărunt, pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 25 de hectare.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără și mult fum.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii și vegetației uscate.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ trei ore.
În urma incendiului a ars miriște de porumb pe o suprafaţă de circa 25 de hectare, nefiind înregistrate pagube materiale.

Un echipaj de stingere din cadrul Secției Lehliu Gară au intervenit în localitatea Înfrățirea, pentru lichidarea unui incendiu de miriște, care se manifesta cu flacără și fum dens pe o suprafaţă de aproximativ 40 de hectare

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii de porumb

În data de 20.09.2014, ora 21.12, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Înfrățirea, comuna Dor Mărunt, pentru stingerea unui incendiu de miriște și vegetație uscată.
La sosirea echipajului specializat de stingere, incendiul se manifesta cu flacără și cu mult fum pe o suprafaţă de aproximativ 40 de hectare.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii de porumb.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră și 15 minute.
În urma incendiului a ars miriște de porumb și vegetație uscată pe o suprafaţă de circa 40 de hectare, nefiind înregistrate pagube materiale.

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au intervenit în satul Arțari, comuna Ileana, pentru lichidarea unui incendiu de miriște, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii de porumb

În data de 21.09.2014, ora 13.46, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Arțari, comuna Ileana, pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și mult fum, existând pericolul extinderii arderii la terenurile agricole învecinate, din cauza vântului puternic.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii de porumb și a vegetației uscate.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 55 de minute.
În urma incendiului a ars miriște de porumb pe o suprafaţă de circa 20 de hectare, nefiind înregistrate pagube materiale.

 

Error