BULETIN INFORMATIV-Intervenții la incendii .

 

INCENDIUDouă echipaje de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu au fost solicitate să intervină în comuna Dor Mărunt pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe

Pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei

În data de 28.03.2015, ora 19.26, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu au fost solicitați să acţioneze în comuna Dor Mărunt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe, proprietate individuală, aparținând Liei Ş.
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la acoperişul casei, în zona coşului de evacuare a fumului, pe o suprafață de aproximativ cinci metri pătrați.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coșului de evacuare a fumului, deteriorat și neprotejat termic față de materialele combustibile.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 de minute.
În urma incendiului a ars acoperişul locuinţei (construit din lemn şi învelit cu tablă), pe o suprafață de aproximativ cinci metri pătrați, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de 500 de lei
Pompierii militari au intervenit eficient și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au acţionat pe raza localităţii, pe strada Oituz, pentru lichidarea incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe

INCENDIU 2În data de 28.03.2015, ora 23.14, pompierii militari din cadrul Gărzii Budeşti au fost solicitați să intervină pe strada Oituz, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, proprietate individuală, aparținând lui Alexandru A.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperișului locuinței, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră şi 35 de minute.
În urma incendiului a ars acoperișul casei (construit din scândură și învelit cu tablă galavnizată), pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, totodată fiind deteriorate trei grinzi de la nivelul podului şi sageacul casei.
Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 de lei.

Error