BULETIN DE PRESĂ-Reţinut de poliţişti pentru încălcarea unei hotărâri judecătoreşti

 

 

 

 

 

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat din Gălbinaşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de încălcarea unei hotărârii judecătorești și lovire sau alte violențe.

În fapt, bărbatul a încălcat condiţiile ordinului de protecţie instituit împotriva sa de Judecătoria Olteniţa la solicitarea fostei soţii pe care agresat-o fizic.

Faţă de bărbat, la data de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea hotărârii judecătorești și lovirea sau alte violențe.

Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii l-au depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

 

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de poliţişti

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depus în penitenciar pentru executarea pedepsei, un bărbat condamnat la închisoare.

La data de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Lehliu Gară pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Lupşanu.

Bărbatul condamnat la 1 an, 3 luni și 20 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii public a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

 

 

 

 

 

Condamnat la închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

 

Un bărbat din Călăraşi condamnat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost depus de poliţişti în penitenciar.

În ziua de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Călăraşi.

Bărbatul, condamnat la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Reţinut de poliţişti pentru viol, influențarea declarațiilor și amenințare

 

Poliţiştii din Budeşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, influențarea declarațiilor și amenințare

La data de 4 ianuarie a.c. poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 38 ani, din Budeşti, bănuit că ar fi constrâns o tânără de 23 de ani să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

Bărbatul, cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, influențarea declarațiilor și amenințare a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 5 ianuarie a.c. cel în cauză urmează să fie prezentat Judecătoriei Oltenița cu propunere de arestare preventivă.

          Poliţiştii l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136