PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-Prinşi de poliţişti, la furat de cablu–La volan, fără permis–Conducător auto, identificat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului

politiaPrinşi de poliţişti, la furat de cablu

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au prins în flagrant trei bărbaţi din judeţul Călăraşi care încercau să sustragă cablu de la o reţea telefonică, situată pe raza comunei Independenţa. Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.
În noaptea de 05 octombrie 2015, în urma unor activităţi desfăşurate de poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Independenţa, Alexandru Odobescu şi Poliţia Municipiului Călăraşi s-a reuşit prinderea în flagrant delict a trei bărbaţi din judeţul Călăraşi, care ajungând pe o solă de grâu din comuna Independenţa, ar fi încercat să sustragă cablu telefonic.
Astfel, poliţiştii i-au identificat şi reţinut pentru 24 de ore pe Ţ. Marian, de 39 ani, din comuna Cuza Vodă, G. Florin, de 24 ani, din comuna Cuza Vodă şi A. Gabriel, de 21 ani, din comuna Dragalina.
Bărbaţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

La volan, fără permis

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt, au depistat, în ziua de 05 octombrie 2015, pe strada Macului din localitatea Fântâna Doamnei, judeţul Călăraşi, pe P. George, de 22 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, care conducea un moped fără a poseda permis de conducere
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Conducător auto, identificat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului

În ziua de 05 octombrie 2015, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina, au fost sesizaţi de faptul că pe strada Uzinei a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.
În fapt, în timp ce S. Tudor se deplasa cu bicicleta pe strada Uzinei, a fost acroşat de o remorcă a unui ansamblu de tractor, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.
Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea cu operativitate a lui P.Vasile, de 51 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea faptei, care a fost găsit de poliţişti în comuna Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.