BULETIN DE PRESĂ-Nr. 385 din 10 noiembrie 2016

 

 

politia-2

 

BULETIN DE PRESĂ

 

 

Activităţi preventive desfăşurate de poliţişti în şcoli

Poliţiştii de analiză şi prevenire a criminalităţii împreună cei de combatere a criminalităţii organizate, desfăşoară luna aceasta o campanie de prevenire a consumului şi traficului de droguri în rândul adolescenţilor.

Prin acţiunile desfăşurate în această lună se doreşte informarea permantă a tinerilor asupra pericolelor la care se expun atunci când vin în contact cu astfel de produse sau doresc să obţină bani din vânzarea lor.

Activităţile vor fi desfăşurate cu elevii din ciclul gimnazial, şi liceal

prin organizarea de întâlniri interactive, care vor cuprinde cazuistică din domeniu, studii relevante şi reomandări preventive.

 

 

Reţinuţi de poliţişti pentru furt

 

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi bănuiţi că au săvârşit infracţiuni de furt.

În ziua de 9 noiembrie a.c. poliţiştii au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi din comuna Dor Mărunt, bănuiţi că în cursul lunilor octombrie şi noiembrie a.c. ar fi sustras mai multe aparate electrice dintr-o locuinţă şi o anexă situate pe raza localităţii Dragoş Vodă.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 d ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu- Gară cu propunerea de arestare preventivă.