RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-MERITĂ SĂ RIŞTI?!

 
politia ritiera 3Dor Mărunt – reţinuţi de poliţişti, pentru tâlhărie

La data de 01 septembrie 2015, poliţiştii din Dor Mărunt au reţinut doi bărbaţi, din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie asupra unui bătrân.
Cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au condus la identificarea a doi fraţi, de 30 ani şi de 37 ani, ambii din comuna Dor Mărunt, care, în noaptea de 23/24 august a.c., fiind surprinşi în timp ce sustrăgeau păsări din anexa unei gospodării, l-au agresat pe proprietar, un bărbat de 74 ani, din aceeaşi localitate.
Faţă de cei doi agresori a fost dispusă măsura reţinerii pentrui 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Aceştia vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetat pentru infracţiuni rutiere / bărbatul, care nu posedă permis, a încercat să se se sustragă controlului poliţiştilor

În noaptea de 30/31 august 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au identificat în trafic, pe DN 41, în comuna Chirnogi, un autoturism al cărui conducător auto a încercat să se sustragă verificărilor, neoprind la semnal.
Acesta a fost prins pe raza comunei Chirnogi, când a fost identificat în persoana lui B. Florin, de 40 ani, din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul care a condus maşina nu posedă permis şi emana halenă alcoolică.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Olteniţa, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii au demarat cercetările pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

„Merită să rişti?!” – conducerea sub influenţa alcoolului, sancţionată de poliţişti

În noaptea de 01/02 septembrie 2015, poliţiştii au depistat, pe DN 3, pe S. Radu, de 41 ani, din comuna Independenţa, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost demarate cercetări pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Poliţiştii avertizează: conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului poate avea urmări tragice!