PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-Mânăstirea – bănuit de furt din şcoală, reţinut de poliţişti-Plătăreşti – reţinut de poliţişti pentru furt din locuinţă-Infracţiuni rutiere !

 

politia 2Plătăreşti – reţinut de poliţişti pentru furt din locuinţă

Poliţiştii Secţiei 5 Gălbinaşi au identificat şi reţinut un bărbat de 30 ani, din comuna Plătăreşti, bănuit de furt din locuinţă.
În continuarea cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal privind furtul mai multor bunuri, în valoare de aproximativ 2000 lei, din anexa unui imobil din comuna Plătăreşti, poliţiştii au efectuat, la data de 02 decembrie 2015, două percheziţii domiciliare, fiind identificate şi ridficate o parte din bunurile sustrase.
Faţă de persoana bănuită de comiterea furtului, C. Daniel, de 30 ani, din comuna Plătăreşti, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

Mânăstirea – bănuit de furt din şcoală, reţinut de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 2 Olteniţa şi Postului de Poliţie Mânăstirea au identificat pe V. Iulian, de 19 ani, şi pe I. Nicolae, de 15 ani, ambii din comuna Mânăstirea, bănuiţi de furtul mai multor bunuri electronice (PC-uri, instalaţie de sonorizare, laptopuri), în valoare de aproximativ 8000 lei, din liceul din localitate, fapte comise în cursul lunii noiembrie 2015.
În urma investigaţiilor efectuate a fost recuperat şi 90% din prejudiciul cauzat.
La data de 02 decembrie 2015, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de V. Iulian, pe care l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
Cercetările sunt efectuate în continuare pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite de furt calificat.

Plevna – accident rutier uşor

În după-amiaza de 02 decembrie 2015, S. Marian, de 58 ani, din municipiul Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 3, în afara localităţii Plevna, şi a efectuat o manevră de depăşire a unei autoutilitare, intrând în coliziune laterală cu o căruţă nesemnalizată care circula din sens opus, fiind condusă de B. Eugen, de 47 ani, din satul Plevna.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri în autoturism şi a căruţaşului.
Ambii conducători de vehicule au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările au fost emarate pentru stabilirea tututror cauzelor accidentului.

Infracţiuni rutiere

Ialomiţean, aflat sub influenţa alcoolului, la volan, depistat de poliţiştii din Lehliu
În noaptea de 01/02 decembrie 2015, poliţiştii au depistat pe DN 3, în oraşul Lehliu-Gară, un autoturism condus de C. Săndel, de 46 ani, din satul Raşi, judeţul Ialomiţa, care avea o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Constănţean, fără drept de a conduce autovehicule, prins în trafic de poliţişti, la Frumuşani
În după-amiaza de 02 decembrie 2015, poliţiştii au depistat pe S. Marius, de 26 ani, din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 4, pe raza localităţii Frumușani, județul Călărași, deşi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În ambele situaţii au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.