RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI din 20 oct 2015 !

politiaIdentificat de poliţişti, după ce a furat bani din tejghea

Poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Călăraşi, au identificat pe un minor, din municipiul Călăraşi, care în seara de 12 octombrie a sustras o sumă de bani dintr-un magazin.
Poliţiştii au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale, situată pe strada Cărămidari, de faptul că persoane necunoscute, profitând de neatenţia vânzătoarei, au sustras o sumă de bani din tejgheaua magazinului.
Cercetările efectuate de poliţişti, au dus la identificarea lui S.G, de 17 ani, din localitate, bănuit de săvârşirea faptei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Bunuri sustrase din locuinţe, găsite de poliţişti, la percheziţii

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Lehliu Gară, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt, unde au fost găsite mai multe bunuri.
În ziua de 19 octombre 2015, fiind efectuate cercetări în mai multe dosare de furt din locuinţă, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Lehliu Gară, poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliile lui N. Ninel, de 27 ani, din comuna Frăsinet şi Z.Valentin, de 29 ani, din localitatea Lehliu Gară.
La adresele bărbaţilor au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri, care au fost recunoscute de părţile vătămate ca fiind sustrase.
Cercetările efectuate de poliţişti au condus la indentificarea a încă doi bărbaţi, N. Vasile, de 15 ani, din comuna Frăsinet şi B.Gheorghiţă, de 29 ani, din Lehliu Gară, bănuiţi de săvârşirea de infracţiunii de furt.
Cei patru bărbaţi, în cursul lunii august au pătruns într-o locuinţă nelocuită, situată în comuna Valea Argovei, de unde au sustras mai multe aparate electrocasnice, veselă şi obiecte metalice.
Bunurile găsite de poliţişti au fost predate părţilor vărămate.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Accident rutier uşor/ conducătorul auto consumase alcool

În ziua de 19 octombrie 2015, P. Constantin, de 45 de ani, din localitatea Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism, pe DN3, în afara localităţii Cuza Vodă judeţul Călăraşi, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
Din accident a rezultat vătămarea sa corporală, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal.