RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI 9 FEB. 2018 !

 

 

 

Update: grup infracțional destructurat de polițiști

 

În ziua de 08 februarie a.c., Judecătoria Călărași a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de doi bărbați, bănuiți că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furturi din locuințe și anexe, pe raza municipiului Călărași.

Cei în cauză, au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Față de al treilea bărbat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

 

 

Produse contrafăcute, confiscate de polițiști

 

La data de 08 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași au depistat un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Călărași în timp ce comercializa 14 lame motofierăstrău, ce purtau inscripția și semnele distinctive ale unei mărci fără a putea prezenta documentele legale de proveniență ale acestora.

Produsele susceptibile de a fi contrafăcute au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, continuându-se verificările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

 

 

 

 

 

 

Cercetat de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești, au depistat în ziua de 08 februarie a.c., un bărbat, de 29 ani, din comuna Frumușani, județul Călărași, care a condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu deținea permis și consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.