PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI 9 APRILIE 2015

politia 3Femeie, prinsă de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa alcoolului
Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au identificat în trafic, pe strada Viitor, în noaptea de 07/08 aprilie 2015, un autoturism, condus de M. Nicoleta, de 26 ani din municipiul Călăraşi, care a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
La volan, fără permis
Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au identificat în trafic, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în noaptea de 08/09 aprilie 2015, pe C. Andrei, de 18 ani, din localitate, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit doar penal pentru infracţiunea de conducerea unui auto pe drumul public fără a poseda permis de conducere.
Ulmeni- accident rutier/ o persoană decedată
În noaptea de 07 aprilie 2015, M. Neculai, de 57 ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea, pe DN 31, în comuna Ulmeni, ansamblul de vehicule format dint-un autocamion şi o semiremorcă, a surprins şi accidentat pe E. Anghel, de 73 ani, din comuna Ulmeni, judeţul Călăraşi, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului victima a decedat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto poseda permis de conducere din anul 1990.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lehliu- Gară- Biciclist accidentat / conducătorul auto consumase alcool
În ziua de 08 aprilie 2015, D. Gigel, de 60 ani, din oraşul Lehliu-Gară, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3 în interiorul localităţii Lehliu Gară, l-a acroşat cu partea din dreapta a autoturismului pe M. Vasile, de 64 de ani, ce se deplasa pe DN 3 cu bicicleta, în acelaşi sens de mers. M. Vasile a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Lehliu-Gară.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0, 87 mg/l , după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoo