PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI -6 ian 2016

 
politia 2Persoană urmărită, prinsă de poliţişti

În acestă dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi au prins un bărbat care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor, fiind urmărit internaţional.
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Postului de Poliţie Modelul au prins pe raza localităţii Tonea pe I. Florian, de 45 ani, din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, persoană urmărită internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul, condamnat în anul 2014 de Tribunalul Călăraşi la 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav, a fost depus în Penitenciarul Slobozia.

Tămădău Mare – prinşi de poliţişti, la braconaj

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea şi Secţiei 8 Tămădău Mare au pris ieri 9 bărbaţi care ar fi încercat să sustragă peşte din balta Căciula, de pe raza comunei Tămădău Mare, după ce au efectuat copci pe luciul îngheţat al apei şi deţineau unelte interzise de pescuit.
Asupra persoanelor, cu vârste cuprinse între 19 şi 44 ani, toate din comuna Tămădău Mare, care au încercat să fugă, fiind prinse cu operativitate de poliţişti, au fost găsite plase monofilament, alte unelte de pescuit interzise şi topoare, bunurile ridicate în vederea confiscării.
În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt, pescuitul cu japca, respectiv deținerea și utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament.