PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI 6 AUG 2015

 

politia rutiera 4Autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat de poliţişti

În ziua de 05 august 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Politie Rurală Curcani, au depistat pe raza comunei Curcani, pe D. George, de 29 ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism având numărul de înmatriculare fals.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Accidentat în timp ce traversa neregulamentar

La data de 05 august 2015, pe strada Alexandru Iliescu, din municipiul Olteniţa, L. Ioan, de 57 ani, din comuna Crivat, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism a surprins şi accidentat, un minor, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzator.
În urma accidentului, a rezultat vătamarea corporală a minorului care a fost transportat la Spitalul Municipal Olteniţa.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Lovit de masină pe trecerea pentru pietoni

La data de 05 august 2015, O. Mircea, de 57 de ani, din municipiul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Călăraşi, la intersecție cu strada Sloboziei a surprins și accidentat pe I. Mihai, de 10 ani, din localitate, care în calitate de biciclist, ar fi traversat strada pe trecere pentru pietoni.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat de poliţişti la scurt timp de la producerea accidentului.
În continuare sunt desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Motociclist fără permis depistat de poliţişti

În noaptea de 05 august 2015, pe raza comunei Mânăstirea, la ieşirea dintr-o staţie de alimentare Peco, agenţi de poliţie din cadrul Secţei 2 Poliţie Rurală Olteniţa aflaţi în autospecială cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, au efectuat semnal pentru oprirea unei motociclete, care se deplasa pe DN 31, fiind condusă de P.Cristan, de 22 ani, din comuna Mânăstirea, judeţul Călăraşi.
Motociclistul nu a oprit şi a intrat în autospecială, în urma impactului rezultând rănirea acestuia, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere.
Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.