BULETIN DE PRESĂ-IPJ Calarasi !

 

Reținut de polițiști pentru furt calificat

 

Un bărbat a fost reținut 24 de ore de polițiști după ce ar fi sustras un laptop dintr-o unitate de învățământ. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au probat activitatea infracțională a unui bărbat din județul Călărași care, în cursul nopții ar fi sustras un laptop dintr-o unitate de învățământ.

Prejudiciul în valoare de aproape 4.000 lei a fost recuperat

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

În ziua de 22 noiembrie va fi prezentat parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Condamnați la închisoare depuși în penitenciar de polițiști

 

Polițiștii din Călărași au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de instanță pe numele a doi bărbați din județul Călărași.

Cei doi, condamnați la 1 an și 9 luni închisoare, respectiv 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat au fost depuși în penitenciar de polițiști.

 

 

Conducerea sub influenţa alcoolului, sancţionată de poliţişti

 

Polițiștii au prins un bărbat care conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

 

 

În dimineața de 21 noiembrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au depistat un bărbat din localitate care conducea un autoturism după ce ar fi consumat alcool.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o îmbibație alcoolică de 0,87 mg/l alcool în aerul expirat, acesta fiind condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se poate pedepsi cu închisoare.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136