BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI-30.04.2015 !

politia 2Mandat, executat de poliţiştii din Călăraşi / bărbat, trimis în penitenciar

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în aplicare, la data de 29 aprilie 2015, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeaşi zi de Judecătoria Călăraşi.
A fost identificat S. Tenur, de 28 ani, din Călăraşi, care a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Ştefan Vodă – bărbaţi, reţinuţi de poliţişti pentru furt din locuinţe

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Postului de Poliţie Ştefan Vodă au identificat cu operativitate pe trei tineri, care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă de pe raza comunei Ştefan Vodă.
Cercetările au fost demarate de îndată ce a fost depusă sesizarea, la data de 27 aprilie 2015. Un bărbat de 61 ani, din Călăraşi, a reclamat că i-au fost sustrase dintr-o casă, deţinută pe raza comunei Ştefan Vodă, bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei, constând în monitor şi diverse unelte electrice.
Investigaţiile efectuate au condus la identificarea a trei bărbaţi, cu vârste între 16 şi 29 ani, toţi din comuna Ştefan Vodă, bănuiţi de comiterea faptei, şi la recuperarea prejudiciului.
Faţă de doi dintre aceştia a fost dispusă ieri măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Error