Social

BULETIN DE PRESA-IPJ CALARASI !

Constatări la regimul rutier

 

Polițiștii au întocmit dosar penal unui bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În seara de 17 iunie a.c., polițiști din cadrul Postului de poliție Vîlcelele au depistat pe D.J. 306, pe raza localității Vîlcelele un bărbat în vârstă de 41 de ani care conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a participantului la trafic, rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool în aerul expirat.

 

 

Polițiștii Formaţiunii Rutiere Fundulea au depistat în seara de 18 iunie a.c., pe conducătoarea unui autoturism în vârstă de 26 ani din municipiul București care deși nu poseda permis de conducere, conducea un autoturism pe drumurile publice de pe raza localității Fundulea.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

În dimineața zilei de 18 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au depistat un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate care conducea un   autoturism,  fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

 

 

 

 

Eveniment rutier

 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni privitoare la circulația pe drumurile publice.

Astfel la data de 18 iunie a.c., conducătorul unui autoturism în vârstă de 50 ani din municipiul Călărași, în timp ce se afla pe un drum lateral cu intenția de a pătrunde pe D.J. 303, aflat în afara localității Sărulești, se pare că nu a respectat semnificația unui indicator, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 38 ani din comuna Sărulești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, precum și a altor doi pasageri aflați întrunul din cele două autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru unul dintre aceștia rezultând o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestora fiindu-le de asemenea recoltate probe biologice de sânge.

În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste limita legală.

 

 

Arestat de polițiști pentru tentativă de viol

 

Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au reținut și arestat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

La data de 16 iunie a.c., un bărbat de 41 de ani din Comuna Dor Mărunt care se pare că prin constrângere, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o bătrână în vârstă de 86 de ani, din aceeași localitate, a fost identificat și reținut inițial, pentru 24 de ore de către polițiști.

În ziua de 17 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.