Social

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI !

 

 

Tamponare- Unul din conducătorii auto se afla sub influența alcoolului

 

Un bărbat implicat într-o tamponare în Călărași a fost depistat de polițiști sub influența alcoolului.

În noaptea de 6 iunie a.c., un bărbat care conducea un autoturism pe strada Erorilor din Călărași, nu a respectat semnificația indicatorului oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

Șoferii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest de polițiști, rezultatul fiind la cel de-al doilea de  0,68 mg/l în aerul pur expirat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană sub influența alcoolului.

 

 

Reținuți de polițiști pentru tâlhărie calificată

 

Trei tineri din Dragalina au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști după ce și-au agresat fizic un consătean și l-au deposedat de bunuri.

La data de 6 iunie a.c. polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au probat activitatea infracțională a trei tineri din Dragalina care în noaptea de 2/3 iunie a.c. ar fi agresat fizic un bărbat din localitate, și l-ar fi deposedat de un telefon și o sumă de bani.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Bărbații, cercetați de polițiști sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de arestare preventivă.