PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI-19 IUNIE 2015

politia 3Reţinut de poliţişti pentru lovire şi distrugere

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au reţinut, la data de 17 iunie 2015, un bărbat de 31 de ani, din comuna Lupşanu, judeţul Călăraşi, care în ziua de 8 iunie 2015, a agresat o persoană şi i-a provocat distrugeri la autoturism.
În fapt, în ziua de 8 iunie 2015, poliţişti au fost sesizaţi de I. Ion, din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, de faptul că în noaptea de 07/08 iunie 2015 a fost agresat de o persoană necunoscută.
Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui S. Vasile, de 31 de ani, din comuna Lupşanu, judeţul Călăraşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente şi distrugere.
Persoana în cauză a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi

La volan, cu alcool

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au depistat în noaptea de 17/18 iunie 2015, pe O. Niculae, de 44 ani, din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, care conducea, pe strada Sloboziei, din municipiul Călăraşi, un autoturism deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru recoltare de probe biologice.
În cauză, poliţişti, au întocmit dosar penal.

Prins de poliţişti în timp ce conducea un moped fără permis şi sub influenţa alcoolului

În ziua de 18 iunie 2015, poliţişti din Fundulea, l-au prins I. Marin, de 65 ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Alexandru Ioan Cuza, un moped, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.