PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI -16 APRILIE 2015

politia 2Autovehicul căutat pentru confiscare în Spania, găsit de poliţiştii din Călăraşi

La data de 15 aprilie 2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat, pe raza comunei Modelu, judeţul Călăraşi, un autoturism marca BMW X5, proprietatea unui bărbat din localitate, căutat de autorităţile din Spania.
În urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE, s-a constatat că pentru autovehiculul în cauză a fost emisă o semnalare, fiind un bun căutat pentru a fi confiscat.
Autoturismul a fost indisponibilizat de poliţişti la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în vederea stabilirii situaţiei sale juridice.
Mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au pus în aplicare, la data de 15 aprilie 2015, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeaşi zi de Judecătoria Călăraşi, pe numele lui D. Marian, de 39 ani, din Călăraşi, condamnat la 6 luni de închisoare pentru tentativă la furt calificat.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Slobozia, pentru executarea pedepsei.
Arestaţi preventiv pentru tâlhărie

Cele patru persoane din Olteniţa, cercetate de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, au fost prezentate, la data de 15 aprilie 2015, în faţa

magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, care au emis pe numele a două dintre acestea mandate de arestare preventivă şi pentru celelalte două au dispus arestul la domiciliu.
Reamintim că acestea au fost identificate ca urmare a investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Olteniţa după ce ar fi tâlhărit o femeie de 54 ani, din localitate.
Persoanele arestate preventiv au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, iar celelalte două vor fi supravegheate judiciar, în arest la domiciliu.