BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI-13 MAI 20-15

 

politia rutieraPatru tineri, reţinuţi de poliţişti, pentru furt calificat şi distrugere
Poliţiştii călărăşeni au reţinut, în data de 12 mai 2015, pe patru tineri, din judeţul Ilfov, care ar fi sustras bunuri dintr-o şcoală din comuna Frăsinet şi au distrus mobilier.
În fapt, în dimineaţa de 10 mai 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de directorul şcolii de faptul că persoane necunoscute au distrus ferestrele, uşile şi mobilierul unităţii şcolare şi au sustras trei extinctoare.
Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea lui M. Răzvan, de 20 ani, C. Cornel, de 20 ani, I. Ionuţ, de 20 ani şi M. Andrei, de 22 ani, toţi din comuna Dobroeşti, judeţul Ilfov.
Cei patru, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi distrugere, au fost reţinuţi de poliţişti, în ziua de 12 mai 2015, pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca, în ziua de 13 mai 2015, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Infracţiuni la regimul circulaţiei constatate de poliţişti

În ziua de 12 mai 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat, pe strada Valentin Filimon, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, pe T. Gheorghe, de 60 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară, au prins pe I. Leonard, de 23 ani, din oraşul Lehliu Gară, în timp ce conducea, pe strada 1 Decembrie, din satul Răzvani, un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Agenţi din cadrul Biroului Rutier Olteniţa au identificat pe G. Stelian, de 47 ani, din municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea, pe Bulevardul 22 Decembrie, un autoturism deşi numerele de înmatriculare erau expirate din data de 04 aprilie 2015.

În toate aceste situaţii, ca şi în altele similare, constatate în timpul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în trafic, au fost demarate cercetări pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Vlad Ţepeş- Accident rutier uşor
La data de 12 aprilie 2015, S. Claudiu, de 42 ani, din municipiul Călăraşi, judeţul Calarasi, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din cap tractor şi o semiremorcă interiorul comunei Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi, iar pe fondul nepăstrării distanţei faţă de vehiculul din faţa sa, respectiv o autoutilitară a intrat in coliziune cu aceasta.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui S.Claudiu.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Error