Social

BULETIN DE PRESĂ-Inspectoratul de Politie Calarasi !

 

 

 

 

Depistat de polițiști în timp ce conducea un moped fără permis și sub influența alcoolului

 

Polițiștii cercetează un bărbat bănuit de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de 11 iunie a.c., un bărbat din Jegălia a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped deși nu poseda permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și sub influența alcoolului.

 

 

A condus un autovehicul deși avea dreptul suspendat

 

Un bărbat din București a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autovehicul deși a avea dreptul suspendat.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat în ziua de 11 iunie a.c., un bărbat din Vasilați, care conducea un autoturism pe drumurile publice deși avea suspendat acest drept.

Cel în cauză este cercetat de polițiști pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

 

 

 

 

 

Dosar penal întocmit de polițiști pentru refuz de prelevare de mostre biologice

 

Polițiștii efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat conducând sub influența alcoolului și care a refuzat prelevarea de mostre de biologice.

În noaptea de 10 iunie a.c., polițiștii din Budești au depistat un bărbat care conducea un autoturism în timp ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Prinsă de polițiști, la volan, fără permis

 

O femeie a fost identificată de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis.

Oamenii legii au depistat-o pe femeie, în dimineața de 11 iunie a.c., pe raza comunei Vlad Țepeș, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis.

Femeia este cercetată de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism fără permis.

 

***

 

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se poate pedepsi cu închisoarea