SocialStiri

BULETIN DE PRESĂ  – Constatări la regimul rutier

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea  gradului de siguranță a participanților la trafic.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN 31, pe raza localității Rasa, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Lumina, județul Constanța, în timp ce conducea un  autoturism, având dreptul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

 

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au depistat în ziua de 27 septembrie a.c., un tânăr în vârstă de 18 de ani, din comuna Independența, județul Călărași, în timp ce conducea un moped, deși nu poseda permis de conducere.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

 

 

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal