RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ-Conducător auto, reținut de polițiștii din Budești pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier——Bărbat, in BUDESTI-reținut de polițiști pentru furt din societate comercială

 

 

Conducător auto, reținut de polițiștii din Budești pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 17 iulie 2017, polițiștii din Budești au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto care, la sfârșitul săptămânii, ar fi produs un accident rutier, după ce a condus fără permis.

În dimineața de 15 iulie 2017, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 401 B, la intersecţia cu DN 4, fără a poseda permis de conducere, un bărbat de 40 ani, din comuna Hotarele, județul Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere altui autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 47 ani, producând astfel coliziunea celor două vehicule.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto.

Cercetările au fost extinse în cauză și sub aspectul infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Bărbatul de 40 ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

 

 

 

Bărbat, reținut de polițiști pentru furt din societate comercială

 

Polițiștii din Budești au identificat cu operativitate și au reținut un bărbat, care ar fi sustras unelte electrice dintr-o societate comercială din localitate. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 17 iulie 2017, Poliţia Oraşului Budeşti a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale din localitate cu privire la faptul că în cursul nopții i-au fost sustrase bunuri din unitatea economică.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că au fost sustrase mai multe unelte electrice, în valoare de 2000 lei, după ce în societatea comercială s-a pătruns prin efracție.

Investigațiile demarate de îndată de polițiști au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, un bărbat de 46 ani, din București, și la recuperarea prejudiciului cauzat.

Față de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, bărbatul fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.