BULETIN DE PRESĂ-Budeşti – bărbat, reţinut de poliţişti, pentru agresiune-Conducător auto, decedat, după ce a fost implicat într-un accident rutier – Borcea – accident rutier uşor

politia 1Budeşti – bărbat, reţinut de poliţişti, pentru agresiune

Poliţiştii de investigaţii criminale din Budeşti au dispus, la data de 17 martie 2015, măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În fapt, în seara de 09 martie 2015, în urma unei altercaţii produse pe raza localităţii Aprozi, pe fondul consumului de alcool, T. Florin, de 28 ani, din Budeşti, l-ar fi lovit cu un obiect tăietor pe M. Petre, de 34 ani, din localitate.
Agresorul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat, la data de 18 martie 2015, Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Conducător auto, decedat, după ce a fost implicat într-un accident rutier

În dimineaţa de 17 martie 2015, Secţia 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt a fost sesizată despre producerea unui accident rutier între localităţile Dăneşti şi Valea Argovei.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că G. Constantin, de 60 ani, din Bucureşti, a condus o autoutilitară pe DJ 303 B, şi a pierdut controlul volanului, intrând în şanţul lateral al părţii carosabile.
În urma accidentului, conducătorul auto a fost preluat de cadrele medicale şi, în timpul transportului către Spitalul Lehliu Gară, a survenit decesul acestuia, fiind cunoscut, potrivit declaraţiilor rudelor, cu afecţiuni grave de sănătate.
Cercetările au fost demarate pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, urmând ca necropsia să determine şi cauzele decesului bărbatului.
Poliţiştii recomandă conducătorilor auto, care au fost diagnosticaţi cu boli ce le-ar putea afecta capacitatea de a conduce autovehicule, să renunţe la a mai urca la volan, pentru a nu pune în pericol siguranţa participanţilor la trafic!

Borcea – accident rutier uşor

În dimineaţa de 17 martie 2015, P. Alexandru, de 57 de ani, din comuna Borcea, a condus un tractor neînmatriculat pe DN 3 B, şi nu a acordat prioritate de trecere unei biciclete conduse de I. Marian, de 63 de ani, din municipiul Călăraşi, care se deplasa pe drumul prioritar.
În urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor.
Cele două persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Error