BULETIN DE PRESĂ

 
politieMandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au pus în aplicare, la data de 06 ianuarie 2015, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Călăraşi, pe numele lui D. Liviu, de 37 ani, din municipiul Călăraşi.
Bărbatul a fost condamnat, la data de 05 ianuarie 2015, la pedeapsa de 2 ani şi 11 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
Acesta a fost depus în Penitenciarul Slobozia, pentru executarea pedepsei.

Fundulea – bănuit de viol, reţinut de poliţişti

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea au identificat şi reţinut pe un bărbat de 31 ani, din localitate, care ar fi violat o femeie.
În fapt, la data de 01 ianuarie 2015, o femeie, de 41 ani, din Fundulea, a sesizat că, în cursul nopţii, un bărbat a pătruns fără drept în locuinţa sa şi a constrâns-o să întreţină raport sexual.
Persoana bănuită de comiterea faptei, S.B. de 31 ani, a fost identificată de poliţişti, care au luat, la data de 06 ianuarie 2015, măsura reţinerii sale pentru 24 de ore.
Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Lehliu-Gară, cu propunere de arestare preventivă.

Fundeni – prinşi în flagrant, în timp ce sustrăgeau motorină, de la o societate agricolă

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi, sesizaţi despre producerea unui furt, au prins în flagrant doi tineri, în timp ce sustrăgeau motorină.
În seara de 05 ianuarie 2015, poliţiştii din Gălbinaşi au fost sesizaţi de G. Constantin, de 37 ani, din comuna Fundeni, despre faptul că, în anexa unităţii agricole pe care o deţine, au pătruns două persoane care încearcă să sustragă motorina depozitată.
Poliţiştii, deplasaţi de îndată la faţa locului, au prins pe P. George, de 24 ani, şi pe T. Marian, de 17 ani, ambii din comuna Fundeni, care, folosindu-se de un sistem artizanal, ar fi sustras motorină din anexa societăţii.
Asupra celor două persoane, bănuite de comiterea furtului, au fost găsite 10 bidoane din plastic a câte 20 de litri, unul fiind plin cu combustibilul sustras.
Cercetările vor fi efectuate în continuare pentru documentarea activităţii infracţionale.

Călăraşi – bănuit de furt din locuinţă, identificat şi reţinut de poliţişti

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au dispus, la data de 06 ianuarie 2015, măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de C. Mihai, de 19 ani Călăraşi, bănuit de furt din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Investigaţii efectuate de poliţişti au condus la identificarea tânărului, care, la sfârşitul lunii noiembrie 2014, ar fi sustras dintr-un apartament din Călăraşi, un televizor şi alte bunuri casnice, în valoare de 1200 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, persoana bănuită de comiterea furtului fiind reţinută şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a lui C. Mihai, pe care-l vor prezenta astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

Error