BULETIN DE PRESĂ

politieAgresori, reţinuţi de poliţişti

Trei tineri din Călăraşi, bănuiţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi producerea de distrugeri unei autospeciale de poliţie, au fost reţinuţi, cu operativitate, de poliţişti

Agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, sesizaţi, în dimineaţa de 12 noiembrie 2014, despre tulburarea liniştii publice, pe strada Bărăganului, au identificat pe Ş. Dan, de 21 ani, pe G. Constantin, de 23 ani, şi pe V. Gelu, de 32 ani, toţi din Călăraşi.
Cei trei bărbaţi se manifestau zgomotos şi consumau băuturi alcoolice în spaţiul public, folosind expresii şi cuvinte jignitoare. În timpul conducerii la sediul poliţiei, V. Gelu a distrus un geam al autospecialei de poliţie.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că G. Constantin era cercetat, sub controlul judiciar, pentru alte fapte de distrugere şi lovire.
Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor trei bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Ştefan Vodă – autoturism, condus de un bărbat care nu posedă permis

În seara de 12 noiembrie 2014, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ştefan Vodă au depistat în trafic un autoturism, condus de D. Marius, de 40 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.
Bărbatul va fi cercetat sub aspectul infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Error