BULETIN DE PRESĂ

 

 

 

 

politia-5Reţinut de oamenii legii pentru săvârşirea unei infracţiuni cu violenţă

 

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au reţinut un tânăr din comuna Spanţov, bănuit că ar fi agresat fizic un consătean.

În ziua de 13 septembrie a.c., oamenii legii au probat activitatea infracţională a unui tânăr de 20 ani, care în urmă cu aproximativ trei luni ar fi agresat o persoană din aceeaşi localitate.

Cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Persoană urmărită, depistată de poliţişti

 

Poliţiştii de investigaţii criminale au depistat ieri, 13 septembrie a.c. pe raza municipiului Călăraşi o persoană urmărită în temeiul legii.

Tânărul în vârstă de 21 ani, din Călăraşi avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Călăraşi.

Cel în cauză se sustrăgea executării unei pedepse de 11 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de refuz recoltare mostre biologice.

Urmăritul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.