RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ

 

 

 

 politia-furt

Mandate, puse în executare de poliţişti / persoanele condamnate, încarcerate

 

Poliţişti din cadrul  Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au prins la data de 18 aprilie 2016 un bărbat din Tulcea, urmărit naţional.

  1. Marian, de 22 ani, din oraşul Sulina, judeţul Tulcea, a fost condamnat de Judecătoria Tulcea la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt.

Bărbatul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Călăraşi şi a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

 

 

La data de 18 aprilie 2016, poliţiştii au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Călăraşi în aceeaşi zi pe numele lui N. Emil, de 23 ani, din comuna Grădiştea.

Bărbatul, condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor martorilor, a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

 

 

Săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, sancţionată de poliţişti

 

În noaptea de 17/18 aprilie 2016, poliţiştii au depistat pe raza comunei Valea Argovei un autoturism condus de A. Cristian, de 44 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere şi care prezenta o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 18 aprilie 2016, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa au depistat pe DJ 303, pe raza comunei Mînăstirea, un tractor condus de P. Vasile, de 40 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.

 

 

La  data de 18 aprilie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au depistat pe B. Dorel, de 45 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Curcani, fără a poseda permis de conducere.

 

          Poliţiştii au demarat cercetări pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

 

Eveniment rutier

 

În seara de 18 aprilie 2016, M. Victor, de 23 ani,  din Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr şi, la intersecţia cu strada Viitor, nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus de C. Silviu, de 21 ani, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. Silviu, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză au fost demarate cercetări pentru determinarea tuturor cauzelor producerii accidentului.