BULETIN DE PRESĂ

 

politia ritiera 3În seara de 19 noiembrie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au oprit pe DN 31, pe raza comunei Mânastirea, un autoturism condus de G. Sică, de 47 ani, din comuna Mitreni, care prezenta o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Oamenii legii au constatat că bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, la începutul lunii noiembrie 2015, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările au fost demarate de poliţişti în toate aceste situaţii pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Călăraşi – bărbat, reţinut de poliţişti pentru lovire

La data de 19 noiembrie 2015, poliţişti din Călăraşi au reţinut un bărbat de 26 ani, care ar fi agresat o altă persoană.
În aceeaşi zi, poliţiştii au fost sesizaţi despre producere unei stări conflictuale pe strada Bârsei din municipiul Călăraşi, în timpul căreia S. Marcel, de 47 ani, a fost lovit în zona capului de către S. Berhan, de 26 ani, vicitima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii au demarat de îndată cercetările şi au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe.
Acesta a fost depus în arest, urmând să fie prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii avertizează: Violenţa nu rezolvă problemele! Le amplifică!
Agresorii riscă pedepse cu închisoarea, în funcţie de gravitatea faptelor comise!

Cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Poliţişti din Lehliu Gară au depistat în trafic, pe raza satului Răzvani, în dimineaţa de 19 noiembrie 2015, pe I. Mirel, de 42 ani, din localitate, care conducea un autovehicul, fără a poseda permis de conducre.

În după-amiaza de 19 noiembrie 2015, poliţişti din Fundulea au depistat pe B. George, de 45 ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism, pe DJ 402, în satul

Gostilele, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Error