BULETIN DE PRESĂ

ministerul de interneFundulea – tânăr, cercetat pentru furt calificat / prejudiciu, recuperat de poliţişti

La scurt timp de la sesizarea furtului mai multor bunuri din anexa locuinţei unei persoane din Fundulea, poliţiştii au recuperat prejudiciul. Bărbatul, bănuit de comiterea faptei, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
La data de 27 ianuarie 2015, Poliţia Oraşului Fundulea a fost sesizată de B. Doina, de 33 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în perioada 12-19 ianuarie 2015, pe timpul nopţii, i-au fost sustrase dintr-o anexă a locuinţei, mai multe bunuri (calculator şi telefon mobil) în valoare totală de 700 lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat pe D. Sorin, de 18 ani, din Fundulea, persoană bănuită de sustragerea bunurilor, şi pe cel căruia acesta i-a vândut calculatorul şi telefonul.
Bunurile recuperate au fost recunoscute de proprietar.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a lui bănuitului.

Mânăstirea – moped, condus de un bărbat care nu posedă permis

La data de 27 ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat în trafic, pe raza comunei Mânăstirea, un moped condus de C. Ionel, de 34 ani, din satul Sultana.
Verificările efectuate au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Călăraşi – concentraţie alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat / conducătorul auto a produs o tamponare

Poliţiştii care l-au testat cu aparatul etilotest pe un conducător auto implicat într-o tamponare au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal.
În după-amiaza de 27 ianuarie 2015, R. Marin, de 48 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Flacăra, din municipiul Călăraşi, şi nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi, lovind un alt autoturism.
Din impact au rezultat doar avarii minore, în schimb poliţiştii au constatat că R. Marian prezenta, la testarea cu aparatul etilotest, o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Error